1. Yleiset ehdot

Amalian Olohuone.fi on Amalian Olohuoneen (y-tunnus 2019512-4) markkinapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Amalian Olohuoneen ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Amalian Olohuoneen välittämien palveluiden ja tuotteiden osalta sovelletaan myös kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja. Amalian Olohuoneella on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka on luettavissa Amalian Olohuoneen kotisivuilta.

Amalian Olohuone ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Amalian Olohuoneen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Amalian Olohuone on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

  1. Asiakas ja tietosuoja

Amalian Olohuone toivottaa tervetulleeksi kaikki sekä yksityis- että yritysasiakkaat. Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta. Yritysasiakkaiden ja Amalian Olohuoneen välisessä kauppasopimuksessa noudatetaan ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja muilta osin Suomen kauppalakia.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä mahdollisesti sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero tai –numerot ja tarvittaessa laskutusosoite.

Asiakkaiden tiedot on tallennettu Amalian Olohuoneen asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä Amalian Olohuoneen asiakaspalveluun sisustusputiikki@amalianolohuone.fi.

  1. Hinnasto

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta ellei toisin ole mainittu.

  1. Toimittaminen

Amalian Olohuone tarjoaa kattavan kuljetusvalikoiman. Lisätietoa toimitusmuodoista ja niiden palvelusisällöstä voit lukea verkkosivuiltamme.

Valmiin tilauksen käsittely pyritään tekemään 48 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta. Valmiilla tilauksella tarkoitetaan tilausta, jonka kaikki tuotteet ovat varastossamme ja varattuina tilaukseen, sekä tilauksen maksutapa on hyväksytty.

  1. Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Bambora. Bambora näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

  1. Palauttaminen

Amalian Olohuone tarjoaa asiakkailleen 14 päivän palautusoikeuden.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos palautat koko tilauksesi, hyvitämme myös tilauksen toimituskulut.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio Amalian Olohuoneen tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Amalian Olohuone
Länsipellontie 9
00390 Helsinki

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen sisustusputiikki@amalianolohuone.fi tai postitse:

Amalian Olohuone, Länsipellontie 9, 00390 Helsinki

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

 

  1. Reklamaatio

Reklamaatiot tulee tehdä 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen sisustusputiikki@amalianolohuone.fi.

 

Amalian Olohuone
Länsipellontie 9
00390 Helsinki
Y-tunnus: 2019512-4